twenty with 25+ minded

Monday, 16 January 2012

heyy hoo guys !


firstly ASSALAMUALAIKUM ,saya di sini sebagai diri sendiri :) and i hate to be fake okayy :) kalau orang nak kata saya sombong , harap maaf saya tak boleh nak campur sebab i have no right to complaint kan . kalau orang nak cakap bukan-bukan ouhh takpe sebab saya tak peduli apa orang nak kata :) kalau face to face saya seorang yang peramah kalau saya kenal orang tu and i cant be friendly with someone stranger okayy . saya di sini sebagai diri saya sendiri ,:) bukan sebagai orang lain ok. huhu . kenapa semua orang cakap saya untung jadi adik kepada annas easkey ? si photographer yang terkenal tu ? senanglah nak famous cepat :) tapi apa yang saya nak bukan tu , tapi dia sebagai sumber inspirasi , bukan tempat untuk ambil kesempatan untuk dapat populariti :) kan ? you all semua kena bersyukur even you all bukan abang@adik@akak kepada si photographer ni , setiap orang ada kelebihan tersendiri kann, so hargai sebelum ia lenyap ok :)


i want to let you know that :
saya dan abang saya annas easkey mempunyai minat ke arah yang sama tetapi berlainan jenis , saya dan dia mempunyai bakat dalam bidang seni , minat dia ke arah kamera dan sebagainya . saya hanya tertumpu ke arah seni rekaan baju , and i hope i will be the famous and well known fashion designer soon , insha allah . so nanti if saya jadi seorang designer yang berjaya cari saya ok ! 


love,
mazlina

26 comments:

  1. gudluck! semoga impian tueh tercapai satu hari nanti ^^

    ReplyDelete
  2. YES! You are very lucky sbb i adore gile kat abg u ok! HAHA. Btw, u look so sweet as usual comel macam ur bro lh kn? heee..follow me back ok! ;)

    ReplyDelete
  3. usaha itu tangga kejayaan so don't worry what people says dear..:)
    nice to meet you..:)

    ReplyDelete
  4. Goodluck !! Suatu hari tu akan tiba juga :)

    ReplyDelete
  5. ssh nk puaskn hati semua org.just be yourself..be proud of ur brother.good luck wth ur dream..u w0rk f0r it u will achieve it.take care sis.

    ReplyDelete
  6. all the best dear...
    menjadi adik seseorang tidak menjdi satu kesalahan
    malah awak sgt b'tuah ada seorg abg yg boleh m'jadi sumber inpirasi, jgn jdkan ia sbgai 1 halangan, use it as your weapon... ^_^ teehee

    ReplyDelete
  7. biarla org nk ckp ap pn asalkan kita xkacau org kan...sabar eh..^o^

    ReplyDelete
  8. Org xpernah hilang dr perasaan iri hati..
    Klw kita ada saudara kenalan yg ada nama,
    mulalah kata kita tumpang populariti yadayada..

    Apepun, just be urself. and goodluck! :)

    ReplyDelete
  9. Lynn To be a successful peerson,Dream High.All the best and good luck for your future.Tak femes pun tak apa awal -awal lagi nanti saya reserved lynn untuk buat baju kahwin boleh?

    Ok its joking. Take care :)

    ReplyDelete
  10. hye budak cantik! meh laaaa terjah blog akak pulak:)

    yang fb nama laskarpelangi tu:)

    ngeeee! semoga terus maju dear!:))

    ReplyDelete
  11. hye adik annas! :)
    saya baru tahu annas ada adik yang comel banget dong..hehe..
    nice to know u dear.. ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye saya adik annas :) comel ? ye saya bulat :) huhu , okayy you too

      Delete
  12. disgner?whoahh, sbelum jady disgner tuhh kena prepare buat baju i dulu , nnty dah famous susah dahh nak dpt. haha. btw goodluck dear :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks , wah booking awal2 :D

      Delete
    2. semestnyaa, buat kann tauu. haha.

      Delete
    3. boleh :) ada discount tau :P

      Delete
  13. nty design kn bju utk sy kay. huah. :)

    ReplyDelete