twenty with 25+ minded

Wednesday, 25 January 2012

the life :)

heyy assalamualaikum guys :) lama tak meng-update belog , huhu , kalau dah balik johor apa pun tak fikir dah :) alhamdulillah perjalanan pergi dan balik selamat :) .


p/s : tiada bulumata palsu seperti mana yang diwar-war kan oleh pihak tertentu . hihi

ni lah hasil kat johore , huhu . lepaking dengan abang tap attan , huuhu . kesian annas easkey sorang-sorang kat damansara :P . jangan jelous okayy :) .  lalalala~ HUHU . cuti saya dipenuhi dengan warna warni kehidupan dengan keluarga , ecehh :) tapi time on the way balik johore haritu saya nampak something yang menyakit kan hati even benda tu tak ada kena mengena dengan saya . wahh sangat geram bila ada mamat ni slumber je minum arak depan umum . nak je tegur "are you non muslim?" tapi kang tak pasal2 kita pulak yg kena . huhu , so diam jela , tapi diam tak bermakna merelakan kan kan :) tapi dalam hati L:<::"> . huhu . cuti-cuti CNY uols mesti hebat kan ? kita just spend time dengan family je :) tapi ohsemm :) huhu . hope cuti uols berjalan dengan lancar seperti yg dirancang okayy :P


kita ada something nak share nih :)

video
lagu ni special for my bestfriend :) edzatul amira  . twins dia jangan jelous okayy :P

with love , lyna

5 comments: