twenty with 25+ minded

Saturday, 7 April 2012

No more

i'm sorry for
blaming 
you,
for everything
i just couldn't
do..
and i've
hurt myself


kembar,
sampai hati awak kan ?
terima kasih ya :')
saya hargai jasa
awak selama ini..
apa-apa yang kita dah share,
jadi kan ia satu
kenangan..
ok ?
saya tak dapat
jadi kembar,
kawan,
musuh,
catwoman awak
lagi dah.
sebab saya dah tak sanggup
nak ada apa-apa 
kaitan dengan awak
lagi..
saya tahu tu semua salah
saya kan ..
sebab tiba-tiba 
buat benda macam tu,
lepasni kalau awak whatsapp
ke , sms ke ,
kalau saya tak reply tu awak
anggap je
lepasni
 kita tak pernah kenal..
boleh?
saya minta
maaf ,
 apa-apa pun yang berlaku,
saya nak awak ingat 
saya je ,
untuk cari saya
selepas ni,
saya rasa tak perlu
sebab
persahabatan kita,
dah lenyap.
i do love you
my twins.
ASSALAMUALAIKUM

10 comments:

  1. saya boleh sabar , inshaallah

    ReplyDelete
  2. Be strong dear lil girl.. Allah knows better, and there's reasons for what happened.. Keep smile :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks awak :'( , sedih tapi tabahkan hati :(

      Delete
  3. Replies
    1. thanks awak , saya akan cuba kay :)

      Delete
  4. perpisahan yg x di ingini menyakitkan!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan ? sahabat punya perpisahan lagi perit :(

      Delete
  5. kembar,..???adakah aku kenal orng itu wahai M.A,..????

    :( :( :(

    ReplyDelete